Presentatietraining: presenteren door storytelling

zonder lijn 400In maart en april 2019 vindt er een training presenteren door storytelling plaats. Door te leren luisteren, te leren benoemen en te leren vertellen, leer je uiteindelijk jezelf te laten zien tijdens het doen van je presentatie. Dit leidt tot comfortabel presenteren, een goed gevoel bij jezelf en een aan je verhaal gekluisterd publiek.

Lees meer…

Presentator

Tyche - foto Sophie den Heijer

Een van de leukste dingen om te doen, blijft voor mij presenteren. Helemaal uitzoeken wat precies uw boodschap is en die dan omzetten naar een mooi verhaal waardoor uw product of dienst met uw publiek wordt verbonden. En iedereen uiteindelijk met een goed gevoel naar huis. Daar kun je mij  ’s nachts voor wakker maken.

Voorbeelden zien ….

Interviewer

Tyche en Tom lanoye 2Als ik een training interviewen geef, zeg ik altijd: je moet vragen wat je echt wilt weten. Dán krijg je een goed gesprek. Dat is dan ook altijd wat ik zelf probeer te doen. Wat willen ik en de luisteraar echt van iemand weten? Wat karakteriseert iemand en wat is zijn verhaal? Niks mooier dan als de geinterviewde zich zelf heel goed voelt na afloop van het gesprek. Dán is er verbinding onstaan.

Quotes
Herman Koch: “Tyche van Bommel is een geweldige interviewer” 
Adriaan van Dis: “Ik ben nooit zo openhartig. Dat moet door u komen.” 

Voorbeeld zien…