Over Tyche

Tyche van Bommel is een sprankelende en energieke presentator, dagvoorzitter, interviewer en gespreksleider. Zij presenteert concerten, leidt debatten, interviewt 1 op 1, en is inzetbaar als dagvoorzitter. Haar achtergrond als marketeer zorgt ervoor dat zij sterk is in het bepalen van het doel van de bijeenkomst, waardoor het evenement een grote slagingskans heeft. Zij is als geen ander in staat een goede sfeer neer te zetten en zich direct aan te passen aan de wensen van het publiek. Door haar oprechtheid ontstaat er een veilige sfeer. Zij zal zich altijd kwetsbaar opstellen, waardoor het publiek en de sprekers ook de kans krijgen dit te doen.

Presentaties en dagvoorzitterschappen van Tyche zijn energiek, helder, goed voorbereid, fris en inhoudelijk. Tyche weet exact de goede sfeer neer te zetten voor het betreffende evenement. Tyche heeft altijd een goed verhaal, is zeer tekstvast en goed voorbereid. In Tyche’s presentaties zit humor, ze praat soepel en draagt zorg voor kwaliteit.

Ook in het dagelijks leven is Tyche goed in staat te horen wat iemand nu eigenlijk bedoelt. Deze eigenschap is van groot belang bij het leiden van gesprekken en debatten. Is het niet wat zo vaak misgaat in gesprekken, dat de een de ander niet begrijpt? Tyche zorgt ervoor dat iedereen goed hoort wat de ander zegt en zorgt daarmee voor een open en prettige sfeer waarin mensen kwetsbaar mogen zijn.

Zij denkt graag met haar opdrachtgever mee in de voorbereiding. Omdat een goede voorbereiding meer dan het halve werk is.

Tyche treedt op als presentator, dagvoorzitter, interviewer en gespreksleider tijdens evenementen met verschillende culturele en maatschappelijke onderwerpen. Zij doet dit hoofdzakelijk in het Nederlands.

Tyche schrijft regelmatig columns en is met bezig met het maken van een Nederlandstalig liedjesprogramma. Zij speelt in september in de Roode Bioscoop in Amsterdam.