Over de presentaties

Bekijk hierboven de showreel van Tyche.

Tyche presenteerde de afgelopen jaren onder andere concerten, openingen, prijsuitreikingen en talkshows bij verschillende festivals en evenementen. Bijvoorbeeld talkshows in debatcentrum De Nieuwe Liefde, het dagelijks festivaljournaal van het Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival, concerten voor het Metropole Orkest of de schoolvoorstellingen Internationaal Film Festival Rotterdam.

De presentaties van Tyche zijn inhoudelijk, grappig en charmant. Tyche is zeer tekstvast. Extra waarde biedt Tyche door de inhoudelijke bijdrage die ze kan leveren aan de opzet van de presentatie door haar achtergrond als marketeer en producent in de culturele sector.

Quote Dorien van London, directeur Shared Stories, april 2016
“Goed voorbereid, snel schakelend, betrouwbaar en vooral ontzettend leuk om mee te werken, dat zijn zo wat zaken die mij te binnen schieten als ik aan Tyche denk. Onze samenwerking was vlekkeloos, moeiteloos en vooral zorgeloos, erg fijn wanneer jezelf met andere zaken bezig bent.”

Quote Ronny Theeuwes, coördinator educatie Internationaal Film Festival Rotterdam, feb 2016:
“Ik zou geen andere persoon kunnen bedenken die ik elk jaar voor hordes kinderen kan zetten en er vol op kan vertrouwen dat het 100% goedkomt. Met weinig overleg weet Tyche zich altijd het programma eigen te maken en de opdracht enthousiast tot een mooi einde te brengen.”

Quote bezoeker concert met Het Gelders Orest Carmen en La Traviata in Goffert Park Nijmegen, sept 2013

“Haar aanwezigheid als gastvrouw en haar enthousiaste warme vertelling over datgene wat we zouden gaan horen (of net gehoord hadden) maakten een belangrijk deel van de atmosfeer van de avond. Toen zij ons aan het eind vertelde dat ‘nu allebei dood waren’ slaakte het publiek een spontaan gezamenlijk ‘.. ach.’ Grote klasse. Haar naam hoort eigenlijk vermeld te worden bij de solisten.”

Quote Stef Collignon, directeur Amerborgh, nov 2012:

Tyche van Bommel heeft een aantal malen opgetreden bij verschillende van onze evenementen; zowel bij concerten en voorstellingen van het Haagse Festival Classique alsook bij debatten en interviews in theater De Nieuwe Liefde te Amsterdam. Daarnaast heb ik haar ook voor andere opdrachtgevers aan het werk gezien (o.a. Filmfestival Cinekid in Amsterdam).

 Keer op keer heeft Tyche laten zien dat ze haar vak verstaat: altijd goed voorbereid, inhoudelijk ter zake geïnformeerd, een passend gevoel voor humor, en met het talent zowel de aard van haar publiek als de schaal van het evenement goed aan te voelen. Ik ben dan ook enthousiast over haar kunnen en hoop nog vaak met haar te mogen samenwerken.
Dat Tyches voorkomen al even charmant is als haar inhoudelijke presentatie strekt alleen maar meer tot aanbeveling. Bij deze.”

Quote Marja Smits, hoofd communicatie Humanitas, feb 2011:

“Knap staaltje werk! Tyche deed een lastige presentatie-opdracht zeer goed. Voor een niet eenvoudig publiek heeft ze een ingewikkeld verhaal helder en enthousiast gebracht. Tyche pakte de briefing zeer goed op, had relevante verhelderende opmerkingen en bracht eigen elementen aan die de presentatie beter maakten. Ik zou haar zeker nog een keer vragen voor een presentatie of interview en raadt iedereen aan dat ook te doen!”

Voor een volledige lijst met opdrachtgevers, zie hieronder.

Presentaties van Tyche
Contact